Gebroken – B.A. Paris

Gebroken – B.A. Paris

Zoals je in het blog van Achter gesloten deuren kon lezen, heb ik dat boek kunnen ruilen voor Gebroken, met iemand op de camping. Ik heb hem voor de helft gelezen en de andere helft geluisterd via de storytell app…zo was ik snel en veilig weer in Nederland.

Gebroken is de tweede thriller van B.A. Paris, waarin we kennis maken met Cass. Zij is docente en staat aan het begin van haar zomervakantie. Na een etentje met collega’s rijdt zij op een avond naar huis, via een weg die als niet veilig werd bestempeld. Het wordt noodweer, maar Cass rijdt toch verder. Onderweg ziet zij een vrouw in een auto zitten, Cass stopt, maar de vrouw lijkt niet in nood te zitten. Cass besluit om verder te rijden. De volgende dag vertelt haar man haar dat deze vrouw in die nacht is vermoord en blijkt Cass haar ook te kennen. Waarom heeft zij haar dan niet herkend? Kort daarna krijgt ze vreemde telefoontjes en begint haar geheugen ook steeds minder goed te functioneren…

Vanaf de eerste pagina’s slaagt B.A. Paris erin om meteen al de spanning op te bouwen. Je vraagt je af wat er gebeurde, waarom en ook steeds wie de dader is. De telefoontjes, de vreemde “dat ben ik vergeten”situaties….waar gaat dit heen denk je de hele tijd. Je vraagt je af of Cass inderdaad, net zoals haar moeder aan Alzheimer lijdt of dat er wat anders aan de hand is. Het boek leest als een trein en ook het luistergedeelte was top. Een fijne stem! Ik moest na de ontknoping gewoon de auto even aan de kant zetten om te eten om het boek los te kunnen laten.
Je hebt al snel een verdachte, iemand die voor de hand ligt. De ontknoping van het boek is top! Dit boek is een aanrader als je van dit soort thrillers houdt. Lezen dus!

Titel: Gebroken
Originele titel: The Breakdown
Auteur: B.A. Paris
Uitgever: Ambo Anthos
Verschenen in: 2017
Pagina’s: 359 pg.
Genre: Thriller, Psychologische Thriller, Chick Noir
ISBN: 9789026339394

[bol_product_links block_id=”bol_598c7f3a4836c_selected-products” products=”9200000078769572,9200000075700257″ name=”Gebroken” sub_id=”B.A. Paris” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.