Recensiebeleid – Ellen Blogt

Recensiebeleid – Ellen Blogt

Recensies

U mag steeds contact met mij opnemen om een samenwerking aan te gaan. Ik neem heel graag reeds gepubliceerde boeken en vooruitexemplaren aan om te recenseren. Ik recenseer zowel ebooks als fysieke exemplaren.

Timing

Ik streef er steeds naar om een recensie online te zetten binnen de 3-4 weken na ontvangst van het recensie-exemplaar. Het kan zijn dat hier soms van afgeweken wordt. Wilt u graag een artikel of recensie tegen een bepaalde datum? Laat me dit gewoon weten en dan komt dit in orde.

Opbouw van recensie

Ik schrijf altijd een korte inhoud van het boek, waarna ik mijn persoonlijke mening geef. Ik let er steeds op dat mijn recensies geen spoilers bevatten. Ik focus vooral op het plot, evolutie van de personages, schrijfstijl en mijn algemeen gevoel omtrent het boek.

Puntensysteem

– 5 sterren: ik wil dit boek aan iedereen aanraden. Iedereen moet dit boek lezen!!
– 4 sterren: ik heb er echt van genoten
– 3 sterren: delen van dit boek vond ik leuk, maar het geheel kon beter
– 2 sterren: ik ben geen fan
– 1 ster: ik vond het niet leuk om tijd te spenderen aan dit boek

Of een cijfer van 1-10!