Review L’occitane Immoretelle Reset Nuit Huile-en-serum

Review L’occitane Immoretelle Reset Nuit Huile-en-serum

Op facebook zag ik een veelbelovende advertentie voorbij komen van het Immortelle reset nuit huile-en-serum. Het zou na 1 nacht al zichtbaar zijn dat je rode vlekken en couperose zichtbaar verminderden. Ja…duh…dacht ik dat is al zo vaak beloofd. Toch liet het mij niet los en toen wij een dagje aan het winkelen waren in Oberhausen, Centro, was er een eigen L’occitane winkel. Aangezien de BTW prijzen daar lager zijn kocht ik een geschenkdoos voor 65 euro waar o.a. het serum in zat. Een mooie deal dus, want het pakket was hiermee 11,50 euro goedkoper dan in Nederland. Deze set dus aan mijzelf kado gedaan.

Wat belooft L’occitane met dit serum?

De officiele website van Lóccitane belooft: Je huid is in één nacht zichtbaar hersteld*. 100% van de vrouwen zien het verschil**! Ontdek het Immortele Reset Oil-in-Serum voor een huid die er uitgerust, stralend en jonger uitziet. Geschikt voor ieder huidtype en alle leeftijden.

De eerste nacht.

Aangezien wij in hotel bleven overnachten heb ik die nacht ook meteen het serum op mijn gezicht gedaan. Het flesje is prachtig. Alleen daarom is het al een aanwinst. Drie pompjes zijn genoeg om je gezicht en hals in te smeren. Het serum ruikt erg lekker en het voelt alsof je water op je gezicht aanbrengt. Het plakt niet en trekt meteen in de huid.

Vol verwachting stond ik de volgende ochtend voor de spiegel en echt, ik word niet gesponserd, maar wist niet wat ik zag. Mijn huis was mooi zacht en egaal. Mijn huid was niet dof en grauw, maar mooi glanzend en zacht.

Conclusie:

Inmiddels gebruik ik het serum een maand. Ik gebruik hem na het reinigen en voor het aanbrengen van mijn nachtcrème. Mijn huid is gezonder, vitaler en gehydrateerd. Ik ben er echt heel erg blij mee. Deze is een blijver en de prijs van 59 euro in Nederland, meer dan waard!

Hij krijgt van mij dan ook een dikke 9! Geen 10 omdat hij wat mij best wel wat goedkoper zou mogen. Google dan ook even voordat je hem ergens haalt, want er is altijd wel een leuke aanbieding. Bijvoorbeeld bij Bol.com zoals hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.